Oorspronkelijk Hongaarse viool en altviooldocente begon op 6 jarige leeftijd met viool spelen. Op haar 14de werd zij toegelaten tot Kodaly Zoltan Middelbare school voor Muziek te Kecskemet,Hongarije. (gelijk als is Nederland het Conservatorium) waar zij in 1993 haar musiceerdiploma op viool heeft behaald.

In dat zelfde jaar heeft zij de overstap gemaakt naar de altviool. Ze werd toegelaten in Boedapest naar het Bartok Bela Zenemuveszeti Szakkozepiskola waar zij nog 2 jaar lang haar altviool opleiding genoot. Nadat zij ook haar musiceerdiploma op altviool behaalde vertrok zij naar Nederland. Hier werd zij in 1995 toegelaten aan het toenmalige Brabants Conservatorium in Tilburg. Daar heeft zij 5 jaar lang in de altvioolklas van Gisella Bergman gestudeerd. In 2000 heeft Agnes haar altviool studie met succes afgerond en haar Docerend Musicus diploma behaald. Naast het hoofdvak altviool heeft zij als tweede hoofdvak Schoolmuziek (eerstegraads) en als derde hoofdvak Viool gestudeerd. Van beide studies wist zij een aantekening te behalen.

In haar jonge violiste jaren heeft Agnes masterclassen gevolgd bij bekende violisten als Ruggiero Ricci en Isac Stern. Zij heeft ook veel ervaring opgedaan in kamermuziek met name muziek van hedendaagse componisten. Als orkest muzikant begon zij als altvioliste in het Dohnanyi Erno Symfonieorkest te Budapest. In Nederland heeft zij vervolgens in meerdere jeugd symfonieorkesten ,Kamerorkesten, begeleidingsorkesten en Symfonie orkesten gespeeld.

Al snel werd voor de Hongaarse violiste duidelijk dat haar hart bij het lesgeven ligt. De mooiste uitdaging vindt zij altijd haar kennis overdragen aan derden. Zij raakte gefascineerd door het feit, hoe verschillende kinderen met verschillende muzikale aanleg, vaardigheden en motivatie uit verschillende milieus viool kunnen leren spelen. En het is inderdaad mogelijk ieder kind viool te leren spelen, mits ieder kind volgens zijn/haar kunnen benaderd wordt en de instrumentale en muzikale aanpak naar hun eigen niveau toegespitst is. Vanaf 1996 werkt zij regelmatig in verschillende muziekscholen zoals in Eindhoven,Tilburg, Den Bosch en Ede. In deze scholen gaf zij niet alleen viool en altvioollessen maar ook AMV lessen en verschillende korte cursussen. Tegenwoordig is Agnes verbonden aan het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven als viool en altviooldocente.

Sinds mei 2011 heeft zij haar privé praktijk opgericht in Barneveld. Hier begeleidt zij jonge muzikantjes in hun instrumentale ontwikkeling. In december 2011 heeft Vioolpraktijk Barneveld haar nieuwe huisvesting in gebruik genomen waar Agnes alle privé lessen in een huiselijke en ontspannen sfeer kan voortzetten. Zij is nauw betrokken bij haar leerlingen en de grootste uitdaging vindt zij om bij elke leerling (jong of oud) een bij de persoon passende manier te vinden om de kunst van het bespelen van de viool en /of altviool over te brengen.